Renovatie

Vanaf januari 2014 zal Rotterdam Freight Station BV met de renovatie van de loods , kantoren en terrein beginnen. Al onze loods deuren zullen vervangen en gemoderniseerd worden en ook het terrein zal opnieuw bestraat worden.

Een volledige upgrade van onze hele afrastering/hekwerk en de invoering van een gecontroleerde toegangspoort met slagbomen bij de hoofdingang zal zorgen voor zowel een betere voertuig ontvangst mede ook een verhoogde veiligheid. Aanvullende installaties van moderne brand-en alarm -systemen zullen niet alleen voor een veilige opslag van de ladingen van onze klanten zorgen, maar ook voor de naleving van het AEO -certificaat Veiligheid welke zal worden aangevraagd wanneer het project eind april is afgerond.

Deze investering is gedaan om te voldoen aan de eisen van onze klanten in een steeds meer concurrerende markt en staat RFS toe om verbeterde werkmethoden en veiligheidsmaatregelen te introduceren. Tijdens de komende 3 maanden kan er wat hinder zijn, echter trachten wij dit tot een minimum te beperken en zorgen dat de service die wij bieden aan onze klanten zonder onderbrekingen mogelijk is.

We kijken ernaar uit om al onze klanten een verbeterde kwaliteit van de dienstverlening en een faciliteit aan te mogen gaan bieden waarbij ze trots kunnen zijn om mee geassocieerd te worden.

Geen reactie's

Geef een reactie